Bedrijfsbezoek Animo i.s.m. het CCA

Het bestuur nodigt je van harte uit om aanwezig te bij Animo op 7 maart 2016. Animo voorziet in de behoefte aan koffie- en theezetsystemen voor professionele grootgebruikers in binnen- en buitenland.

Animo ging in 1950 van start in Amersfoort. Het bedrijf groeide in snel tempo, zodat spoedig een tweede vestiging in Assen werd geopend. In 1996 werd de vestiging in Assen hoofdkantoor. Daarnaast heeft Animo verkoopkantoren met een eigen magazijn in België, Duitsland en Frankrijk.

Programma

12:30 uur ontvangst en lunch
13:00 uur welkomstwoord
13:10 uur korte presentatie Reinder Schortinghuis (directeur Animo)
13:30 uur rondleiding door de fabriek
14:30 uur afronding

De bijeenkomst is volgeboekt, aanmelden is niet meer mogelijk. Mail naar info@jcca.nl voor een plekje op de reservelijst.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

07/03/2016
12:30 uur

Aanwezig

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.