JCCA Business Activiteit

Bedrijfsbezoek Animo i.s.m. het CCA

Meld je aan voor deze activiteit

Bedrijfsbezoek Animo i.s.m. het CCA

  • 07/03/2016
  • 12:30 t/m 12:30
  • , ,

Het bestuur nodigt je van harte uit om aanwezig te bij Animo op 7 maart 2016. Animo voorziet in de behoefte aan koffie- en theezetsystemen voor professionele grootgebruikers in binnen- en buitenland.

Animo ging in 1950 van start in Amersfoort. Het bedrijf groeide in snel tempo, zodat spoedig een tweede vestiging in Assen werd geopend. In 1996 werd de vestiging in Assen hoofdkantoor. Daarnaast heeft Animo verkoopkantoren met een eigen magazijn in België, Duitsland en Frankrijk.

Programma

12:30 uur ontvangst en lunch
13:00 uur welkomstwoord
13:10 uur korte presentatie Reinder Schortinghuis (directeur Animo)
13:30 uur rondleiding door de fabriek
14:30 uur afronding

De bijeenkomst is volgeboekt, aanmelden is niet meer mogelijk. Mail naar info@jcca.nl voor een plekje op de reservelijst.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

07/03/2016
12:30 uur

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Niels Vanderveen
  • Chantal Brons

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!