JCCA Business Activiteit

GEANNULEERD – Basketbal wedstrijd – Donar

Meld je aan voor deze activiteit

GEANNULEERD – Basketbal wedstrijd – Donar

 • 07/01/2022
 • 18:30 t/m 21:00
 • Martiniplaza, Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen

Wegens de huidige Corona omstandigheden is dit evenement geannuleerd.

Een avond genieten met de JCCA in MartiniPlaza?

HET PROGRAMMA

 1. Ontvangst met koffie of thee voorafgaand aan de wedstrijd!
  U wordt door één van onze medewerkers ontvangen en begeleid naar de Topsportlounge. Daar krijgt u een kop koffie of thee. Tevens zal daar het programmaboekje worden uitgedeeld.
 2. Speluitleg basketbal
  Omdat basketbal niet bij iedereen even bekend is, verzorgen wij vanuit de persconferentieruimte een uitleg over de basisregels van het basketbal.
 3. Wedstrijd Donar
  U neemt plaats op onze businesstribune en kunt genieten van de basketbalwedstrijd. Een wedstrijd van Donar staat garant voor basketbal op hoog niveau, gecombineerd met een flinke dosis entertainment, spanning en sensatie.
 4. Na de wedstrijd
  Na afloop van de wedstrijd kunt u napraten over de wedstrijd onder het genot van een hapje en een drankje in de Topsportlounge. Ook kunt u de persconferentie van deze wedstrijd volgen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

07/01/2022
18:30 uur

Locatie

Martiniplaza
Leonard Springerlaan 2
Groningen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

 • Bauke Wierda
 • Chantal Brons
 • Arjan Zuidema

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!