GEANNULEERD – Basketbal wedstrijd – Donar

Wegens de huidige Corona omstandigheden is dit evenement geannuleerd.

Een avond genieten met de JCCA in MartiniPlaza?

HET PROGRAMMA

 1. Ontvangst met koffie of thee voorafgaand aan de wedstrijd!
  U wordt door één van onze medewerkers ontvangen en begeleid naar de Topsportlounge. Daar krijgt u een kop koffie of thee. Tevens zal daar het programmaboekje worden uitgedeeld.
 2. Speluitleg basketbal
  Omdat basketbal niet bij iedereen even bekend is, verzorgen wij vanuit de persconferentieruimte een uitleg over de basisregels van het basketbal.
 3. Wedstrijd Donar
  U neemt plaats op onze businesstribune en kunt genieten van de basketbalwedstrijd. Een wedstrijd van Donar staat garant voor basketbal op hoog niveau, gecombineerd met een flinke dosis entertainment, spanning en sensatie.
 4. Na de wedstrijd
  Na afloop van de wedstrijd kunt u napraten over de wedstrijd onder het genot van een hapje en een drankje in de Topsportlounge. Ook kunt u de persconferentie van deze wedstrijd volgen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

07/01/2022
18:30 uur

Locatie

Martiniplaza
Leonard Springerlaan 2
Groningen

Aanwezig

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.