JCCA Business Activiteit

Assen Onderneemt 2017 “The Asser Dream”

Meld je aan voor deze activiteit

Assen Onderneemt 2017 “The Asser Dream”

 • 27/11/2017
 • 15:00 t/m 15:00
 • Yankee Doodle, Borgstee 9, Assen

Voor het zesde jaar op rij vindt “Assen Onderneemt” plaats. Assen Onderneemt is een jaarlijks terugkerende netwerkbijeenkomst voor alle leden van de organiserende partijen én alle andere Asser ondernemers. De partijen die deze netwerkavond organiseren zijn: Parkmanagement Assen, Parkmanagement Assen Noord, Commercieel Centrum Assen (CCA), Jongeren Commerciële Club Assen (JCCA), Gilde Bart en MKB Binnenstad.

Voorafgaande aan het officiële avondprogramma is er de mogelijkheid om de expositie “The Amercian Dream” in het Drents Museum te bezichtigen. Je wordt ontvangen bij Yankee Doodle en met door Vriesendijk verzorgd vervoer naar het Drents Museum gebracht. Vanzelfsprekend kan je ook op eigen gelegenheid naar het Drents Museum komen.

Datum

Maandag 27 november a.s.

Tijd

Optioneel:

15.00 uur verzamelen bij Yankee Doodle
15.15 uur vertrek naar Drents Museum
17.00 uur terug bij Yankee Doodle

Start officiële avondprogramma:

17.00-17.30 uur ontvangst bij Yankee Doodle

Locatie

Yankee Doodle, Borgstee 9 te Assen

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je dit uiterlijk 24 uur voor aanvang te melden aan het secretariaat (Silvana Hagge). Dit kan via info@jcca.nl of via 06-57733100. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

27/11/2017
15:00 uur

Locatie

Yankee Doodle
Borgstee 9
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

 • Niels Vanderveen
 • Marion Boersma
 • Rick Lange
 • Arjan Zuidema
 • Bartjan Wilthagen
 • Chantal Brons
 • Marc Hut
 • Jelle Anema

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!