Assen Onderneemt ’16

Frits Huffnagel

Frits Huffnagel

Voor het zesde jaar op rij vindt “Assen Onderneemt” plaats, een jaarlijks terugkerende netwerkbijeenkomst voor alle leden van de organiserende partijen én alle andere Asser ondernemers. Assen Onderneemt licht Assen door, samen met Frits Huffnagel en zijn Raad der Wijzen. Introducees zijn ook welkom voor deze bijeenkomst.

Programma:

17.30 uur: ontvangst
18.15 uur: opening en buffet
19.30 uur: programma Frits Huffnagel
20.30 uur: borrel en netwerken

De organiserende partijen van Assen Onderneemt zijn de volgende netwerkclubs- en verenigingen die de belangen van Asser ondernemers behartigen: Park Management Assen, Park Management Noord, Commercieel Centrum Assen (CCA), Jongeren Commerciële Club Assen (JCCA), Gilde BART en MKB Binnenstad.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

31/10/2016
17:30 uur

Locatie

Van der Valk Assen
Balkenweg 1
Assen

Aanwezig

Introducees

  • Jan Veldman (via Arnoud)
  • Kimmy van Zwieten (via Niels)
  • Gerlinde van Dijken (via Niels)

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.