Archery Shoot Out

Archery Shoot Out

Archery Shoot Out is een unieke combinatie van de intensiteit en spanning die je ook ervaart bij het spelen van trefbal of paintball. In tegenstelling tot paintball levert Archery Shoot Out geen blauwe plekken, maar wel de zelfde spelbeleving op. Archery Shout Out is een spel met echte bogen en speciale pijlen met daarop een zachte foampunt waarmee de teams strijden om de overwinning.

No-shows of afmeldingen op het laatste moment betalen de werkelijke kosten. Dus als je je hebt aangemeld en toch niet blijkt te kunnen, meld je dan tijdig af. Blijf je hiermee in gebreke dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Programma

Wat gaan we doen? 26 mei Archery Tag + diner
Waar? Pand 17
Tijd: 17.30 uur inloop, 18.00 uur start.
Diner: spareribs!

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

26/05/2016
17:30 uur

Locatie

Pand17
Stelmakerstraat 17
Assen

Aanwezig

Introducees

  • Nadia Hagge (via Silvana)
  • Emiel van der Molen (via Marco)

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.