JCCA Business Activiteit

Algemene Ledenvergadering 2016

Meld je aan voor deze activiteit

Algemene Ledenvergadering 2016

  • 25/02/2016
  • 17:30 t/m 17:30
  • Warenhuis Vanderveen, Koopmansplein 16, 9401 EL Assen

Het bestuur nodigt je van harte uit om je stem te laten horen tijdens de Algemene Ledenvergadering op donderdag 25 februari 2016 in Warenhuis Vanderveen (Kunstplaza Schurer, hoogste etage). De inloop is om half 6 en om 18.00 uur starten wij met een korte rondleiding door het oudste warenhuis van Assen, gevolgd door de ALV en afsluitend het diner.

Programma

17.30 uur inloop
18.00 uur rondleiding door Nico Vanderveen
18.30 uur ALV
19.30 uur diner

Bestuursfunctie

Ben je geïnteresseerd in een bestuursfunctie bij de JCCA en denk je dat je het verschil kunt maken? Dan nodigt het bestuur je graag uit om voor 7 februari je motivatie te mailen naar info@jcca.nl. Meld in ieder geval waar je in uitblinkt, wat je verwacht van je bestuursfunctie, en welke functie het beste bij je past. Reageren betekent niet dat je automatisch in het bestuur komt, we zullen na 7 februari met alle belangstellenden contact opnemen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

25/02/2016
17:30 uur

Locatie

Warenhuis Vanderveen
Koopmansplein 16
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Jelle Anema
  • Chantal Brons
  • Niels Vanderveen

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!