JCCA Business Activiteit

Algemene Ledenvergadering 2018

Meld je aan voor deze activiteit

Algemene Ledenvergadering 2018

  • 21/02/2018
  • 18:00 t/m 18:00
  • Restaurant & Catering Mennega, Groningerstraat 2, Assen

Het bestuur van de JCCA nodigt je van harte uit om je stem te laten horen tijdens de Algemene Ledenvergadering op woensdag 21 februari 2018 bij Mennega in Assen.

Programma
18:00 uur inloop en diner
19.00 uur ALV
20:00 uur borrel
21:00 uur einde ALV

Wisselingen in het bestuur
Door een wisseling in het bestuur komt de functie van secretaris vrij. Ben je geïnteresseerd in deze bestuursfunctie bij de JCCA en denk je dat je het verschil kunt maken? Dan nodigt het bestuur je graag uit om je motivatie te mailen naar info@jcca.nl.

Functieomschrijving
Als secretaris van de JCCA notuleer je de vergaderingen, behandel je inkomende (online) post, zorg je dat de ledenadministratie op orde is, regel je bestellingen en onderhoud je contact met andere organisaties. Reageren betekent niet dat je automatisch in het bestuur komt, we zullen met alle belangstellenden contact opnemen en met het bestuur bespreken. Daaruit maken wij een weloverwogen beslissing.

De ALV is een besloten bijeenkomst, intro’s zijn welkom op de eerstvolgende activiteit.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

21/02/2018
18:00 uur

Locatie

Restaurant & Catering Mennega
Groningerstraat 2
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Arjan Zuidema
  • Niels Vanderveen
  • Bas Noorda
  • Bartjan Wilthagen

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!