JCCA Business Activiteit

Algemene Ledenvergadering 2017

Meld je aan voor deze activiteit

Algemene Ledenvergadering 2017

 • 23/02/2017
 • 17:30 t/m 17:30
 • Restaurant & Catering Mennega, Groningerstraat 2, Assen

Het bestuur nodigt je van harte uit om je stem te laten horen tijdens de Algemene Ledenvergadering op donderdag 23 februari 2017 bij Restaurant & Catering Mennega.

Ben je geïnteresseerd in een bestuursfunctie bij de JCCA en denk je dat je het verschil kunt maken? Dan nodigt het bestuur je graag uit om je motivatie te mailen naar info@jcca.nl. Meld in ieder geval waar je in uitblinkt, wat je verwacht van je bestuursfunctie, en welke functie het beste bij je past. Reageren betekent niet dat je automatisch in het bestuur komt, we zullen met alle belangstellenden contact opnemen.

Wat zijn de rollen binnen het bestuur van de JCCA?

 1. Als voorzitter leid je de maandelijkse bestuursvergadering,  behartig je de interne communicatie, zorg je dat de taakverdeling binnen het bestuur goed verloopt, onderhoud je het contact met het CCA en vertegenwoordig je de JCCA officiële bij gelegenheden.
 2. Als secretaris van de JCCA notuleer je de vergaderingen, behandel je inkomende (online) post en houd het archief en de ledenadministratie bij, regel je bestellingen en onderhoud je contact met andere organisaties. Daarnaast ben je bezig met het organiseren van activiteiten, maak je nieuwsbrieven en beheer je de sociale media kanalen.
 3. Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor het financiële gedeelte van de club. Je houdt de kas bij en beheert de bankrekening. Ook verricht en ontvang je betalingen en je informeert je medebestuursleden regelmatig over de financiële situatie van de club.
 4. Het algemeen bestuurslid bepaalt mee met het door het bestuur gevoerde beleid. Je assisteert en vervangt indien nodig een ander bestuurslid en diens taken.  Het algemeen bestuurslid neemt actief deel aan de bestuursvergaderingen en signaleert  relevante ontwikkelingen.

Inschatting tijdsbelasting:

 • Circa 10 uur per maand
 • Er zijn ongeveer 12 bestuursvergaderingen per jaar

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

23/02/2017
17:30 uur

Locatie

Restaurant & Catering Mennega
Groningerstraat 2
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

 • Marion Boersma
 • Niels Vanderveen
 • Jelle Anema
 • Chantal Brons

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!