JCCA Business Activiteit

Aangeklede borrel (i.s.m. CCA)

Meld je aan voor deze activiteit

Aangeklede borrel (i.s.m. CCA)

  • 26/10/2015
  • 17:00 t/m 17:00
  • Liff, Brink 14, 9401 HS Assen

Het CCA-bestuur nodigt ons van harte uit om aanwezig te zijn op de aangeklede borrel bij Liff. De spreker tijdens deze borrel is de heer Henk Klaver (directeur van het projectenbureau van de Provincie Drenthe).

Je kunt je tot vrijdag 23 oktober tot 16.00 uur aanmelden, introducés zijn welkom.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

26/10/2015
17:00 uur

Locatie

Liff
Brink 14
Assen

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Niels Vanderveen
  • Chantal Brons

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!