Maak kennis met ons lid

Nienke Rooda

Consultant bij BeljonWesterterp

Nienke Rooda

Geboren en getogen in regio Groningen, verrijkt met ervaring en inzichten van verder weg, blijft het noorden mij binden en boeien als werk- en woonplaats. Inmiddels woon ik een aantal jaren in Assen.

Kenmerkende woorden over mij: gesprekspartner, sparringpartner, verbinder, gelijkwaardigheid, oprecht geïnteresseerd, enthousiast, toegankelijk, professioneel.

Met kennis van werving & selectie, opleiding en ontwikkeling en brede (bedrijfskundige) interesse stel ik mij graag op als gesprekspartner en adviseur in HR-gerelateerde vraagstukken als het gaat om het maken van een goede match. De juiste mensen op de juiste plek, en de juiste oplossing in een organisatievraagstuk.

Dit doe ik als consultant bij BeljonWesterterp waar ik mij richt op werving en selectie van management- en directiefuncties en gesprekspartner ben voor organisatie in vraagstukken op het gebied van het aantrekken en selecteren van personeel. Een boeiende baan die mij op veel plekken in de provincies Groningen en Drenthe brengt, maakt niet uit in welke branche!

  • BeljonWesterterp
  • Nienke Rooda
  • Leonard Springerlaan 9M, 9727KB Groningen
Nienke-Rooda.png
Bekijk ook onze andere leden

Trots op onze leden

Benieuwd met wie jij ook kan netwerken? Neem hieronder ook eens een kijkje naar nog meer van onze leden!