• Joffrey Bieleman

  • WelZoWijs
  • Voorzitter Dagelijks Bestuur

Joffrey Bieleman

Even voorstellen...
Joffrey Bieleman, Creatief Directeur bij WelZoWijs.

Joffrey is lid van verschillende business clubs door heel Nederland. Dat komt omdat WelZoWijs een landelijke partij is.
Omdat hij niet meer in de omgeving van Assen woont is het wat moeilijker om activiteiten bij te wonen. Zo af en toe pakt hij nog een bijeenkomst mee, dan vaak die in combinatie met de CCA.

Joffrey was bezig met een project hoe je jonge Drentenaren in Assen kunt houden, kende wat ingangen, zeker in de horeca, en een logisch vervolg was het aansluiten bij de JCCA.

WelZoWijs is een innovatienetwerk voor jong en oud. De missie is het pionieren, creëren en faciliteren van innovatie in de praktijk. Kernwaarden hierbij zijn creativiteit, vitaliteit en noviteit.
Joffrey is 7 jaar werkzaam bij WelZoWijs. Zijn enthousiasme en creativiteit was direct te merken aan de telefoon.

Joffrey waagt zich aan nieuwe dingen/ projecten die andere mensen nog niet durven. Dit is dan ook een van zijn hobby’s: nieuwe dingen oppakken met een openminded blik.

Wil je een frisse wind door je bedrijf of bijvoorbeeld nieuwe verdienmodellen? Dan ben je bij Joffrey aan het juiste adres.
Met zijn team van jong en oud helpen ze graag. Op een praktische manier helpen zij bedrijven een stukje verder.

Daarnaast is Joffrey actief in de zorg. Te denken valt aan nieuwe ontwikkelingen, producten en maatschappelijk werkers helpen met communicatie: hij creëert meer MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) waarde.

Kort gezegd, wil je goede welvaart, goede zorg en wijsheid leren die je vooral niet op school leert? Dan zit je goed bij WelZoWijs.