Save the date! Online vrijmibo-pubquiz!

JCCA Goes online!

Vrijdag 24 april a.s. organiseren we een online vrijdagmiddagborrel met een pubquiz. We ontmoeten elkaar online en onze quizmaster zal ons bestoken met vragen om onze kennis te testen.
Heel veel tijd om je voor te bereiden heb je niet, dus meld je snel aan en ga de competitie aan met je clubgenoten!

Op dit moment wordt er ter ondersteuning aan de borrel hard gewerkt aan het samenstellen van een borrelpakket, dat het bestuur voorafgaand aan de vrijmibo-pubquiz bij een ieder thuis zal bezorgen.
Meld je daarom uiterlijk dinsdag 21 april a.s. 12:00 uur aan, zodat er nog voldoende tijd is om het pakket bij je thuis te bezorgen. Geef in de opmerkingen even aan of je wilt opteren voor een bier- of wijnpakket.

 

Datum: 24 april 2020

15:30 uur virtuele inloop online vrijmibo

16:00 uur start Pubquiz

Locatie: Je eigen bank, tuin, balkon of keukentafel.

Aanmelden graag uiterlijk dinsdag 21 april 12:00 uur, ivm bestellen en bezorgen borrelpakketten.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

24/04/2020
15:30 uur

Aanwezig

Introducees

  • Yvo Scheringa (via Frank Bloupot)
  • Johan Bruining (via Jelle)
  • Floris Zwartsenburg (last minute toegevoegd)

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.