“Get together again!”-borrel bij de Bonte Wever op 2 juli

De zomer komt er aan en de horeca is weer open! Er zijn weer mogelijkheden om elkaar te kunnen treffen en dat doen we graag met een drankje en een hapje bij de Bonte Wever op 2 juli. Om elkaar weer te kunnen zien en spreken, maar ook om de zomer in te luiden voordat een ieder voor de vakanties vertrekt (Voor zover die dit jaar op de planning staan uiteraard…)

Zien we jou ook op donderdag 2 juli om 19:00 uur bij de Bonte Wever?

We hopen uiteraard op mooi weer, dan hebben we een plek op het terras gereserveerd. Mocht het weer het niet toelaten, dan gaan we naar binnen.

Datum: donderdag 2 juli a.s.
Tijd: 19:00 uur
Locatie: De Bonte Wever, Stadsbroek 17 Assen.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

02/07/2020
19:00 uur

Locatie

De Bonte Wever
Stadsbroek 17
Assen

Aanwezig

Introducees

  • Ramon Jager

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.