JCCA Business Activiteit

Online CCA Nieuwjaarsreceptie met Annemarie van Gaal vanuit DNK op 18 januari

Meld je aan voor deze activiteit

Online CCA Nieuwjaarsreceptie met Annemarie van Gaal vanuit DNK op 18 januari

  • 18/01/2021
  • 17:00 t/m 18:30
  • , ,

Op 18 januari 2021 organiseert de CCA haar nieuwjaarsreceptie voor het eerst in een online versie! Met niemand minder dan spreker Annemarie van Gaal; ondernemer, investeerder, auteur en televisiepersoonlijkheid. Alles is ‘live’ te volgen vanuit de grote theaterzaal van DNK van 17.00 uur – 18.30 uur. Aan tafel zitten naast Annemarie van Gaal, Geertje Dam als voorzitter en Peter van der Linde als presentator. Thema van het gesprek is: ‘Welke (financiële) lessen zijn er te leren vanuit crisissituaties’.
Naar aanleiding van het tafelgesprek, kunnen via de chat vragen gesteld worden aan Annemarie die tijdens een muzikaal intermezzo van Lars Koehoorn verzameld worden om daarna met Annemarie te beantwoorden. Je kunt er ondanks de huidige omstandigheden toch ‘bij zijn’ dus!

Annemarie van Gaal websiteAnnemarie van Gaal is één van de meest succesvolle en bekendste zakenvrouwen van Nederland. Zij is investeerder in binnen- en buitenland.
Annemarie startte in Rusland, samen met zakenpartner Derk Sauer, uitgeverij Independent Media op. Dit werd de grootste uitgeverij van Rusland, met bladen als Cosmopolitan, Playboy en Marie Claire en dagbladen als The Moscow Times en Vedomosti. In 2000 verkocht ze haar bedrijf en besloot terug te gaan naar Nederland waar ze sindsdien een aantal bedrijven heeft opgezet en geleid.

Annemarie is bekend van verschillende tv-programma’s zoals ‘Dragon Den’, ‘Ten einde Raad’ en de succesvolle RTL-programma’s ‘Een dubbeltje op zijn kant’ en ‘Divorce Hotel’. Ze was zeven jaar lang een beeldbepalende columnist voor het Financieele Dagblad. Sinds 2016 is ze opiniecolumnist voor De Telegraaf.
Ook is ze auteur van de bestsellers ‘Succes’, ‘Ambitie’ (tevens tot Ondernemersboek van het Jaar gekozen), ‘Exit’, ‘Slim Verzekerd’ en ‘Financiële Workout’.

Annemarie weet haar publiek te verrassen met bijzondere invalshoeken op het ondernemerschap, waarbij lef en innovatie een grote rol spelen. Ze is een bevlogen spreker die met humor en zelfspot haar verhaal verteld en het gehele publiek kan meenemen en een onvergetelijke dag kan bezorgen. Annemarie laat haar publiek niet alleen ‘out-of-the-box’ denken, maar levert ook verbluffende inzichten om nieuwe omzetkansen te ontdekken. Vanuit het niets en onder zware omstandigheden heeft Annemarie in Rusland de uitgeverij Independent Media opgestart. Ze vertelt over hoe het overleven leidde tot een gigantisch succes, maar ook over hoe u de kansen kan pakken onder uitzichtloze omstandigheden. Hoe tegenslagen kunnen leiden tot doorbraakinnovaties. Annemarie inspireert en raakt haar publiek. Altijd.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is nodig voor het versturen van de link naar dit webinar. Je ontvangt de link op vrijdag 15 januari per mail.
Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst tot donderdag 14 januari 2021 om 12.00 uur.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

18/01/2021
17:00 uur

Agenda

Voeg toe aan agenda

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je jezelf af te melden via ‘mijn aanmeldingen’. Is registratie voor het evenement gesloten en wil je je afmelden?

Neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan via info@jcca.nl . Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Meld je direct aan

Aanwezig

  • Arjan Zuidema
  • Niels Vanderveen
  • Chantal Brons
  • Frank Bloupot
  • Bauke Wierda
  • Arnoud Kuipers
  • Martine Plaat

Introducees

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.

Een blik in de toekomst

Toekomstige activiteiten

Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Neem snel een kijkje bij onze andere activiteiten!