CCA netwerkborrel ‘Haring en strand, op afstand ‘ Pand 17 op 22 juni

Op maandag 22 juni nodigt de CCA ons uit om voor de zomerperiode nog even bij elkaar te komen onder genot van een hapje en drankje. Het terras van Pand 17 (met eigen strand!) is aangepast conform de richtlijnen van de overheid zodat we elkaar op gepaste afstand kunnen ontmoeten. Gastheer Stefan Anjema zal ons verwelkomen vanaf 17.00 uur en rond 19.00 uur sluiten we af.

De activiteiten  commissie van de CCA heeft naast het strand en een drankje ook een haringkar geregeld dus dat wordt ‘hollandse nieuwe’ happen! Op de muziek van dj in cabrio hopen we zo de zomerperiode op een positieve manier in te kunnen luiden.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot vrijdag 19  juni 2020 om 16.00 uur. De CCA houdt zich aan de geldende RIVM maatregelen, houd hier rekening mee.

Indien je je hebt aangemeld voor deze bijeenkomst, dan rekenen wij op je komst. Mocht  je onverwacht toch verhinderd zijn, dan kun je dit uiterlijk twee (2) uur voor aanvang van de bijeenkomst  berichten aan het clubsecretariaat. Dat kan per e-mail (info@cca-assen.nl) en per telefoon (06–21977352). Is er niet of niet op tijd afgezegd, dan geldt de No-show regeling en wordt een bedrag ad € 25,00 in rekening gebracht. 

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Datum/tijd

22/06/2020
17:00 uur

Locatie

Pand 17
Stelmakerstraat 17
Assen

Aanwezig

Disclaimer

Deelname aan deze activiteit is volledig voor eigen risico. Sport- en reisactiviteiten kunnen een verhoogd risico inhouden. JCCA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of schade als gevolg van de activiteit. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van (een) deugdelijke reis-, annulerings-, aansprakelijkheids- en/of letselschadeverzekering(en). JCCA laat regelmatig foto’s en soms video’s bij activiteiten maken en kan deze gebruiken voor publicitaire en/of promotionele doeleinden. Door jezelf in te schrijven voor deze activiteit verklaar je bekend te zijn met het voorgaande.